Küçüktatlar Deniz Feneri Ortaokulu

Telefon : (05058609697)
WEB https://kucuktatlardenizfeneri.meb.k12.tr
Adres : TATLAR MAH. 66017. SK. AFSIN KUCUK TATLAR DENIZ FENERI ILK VE ORTA OKULU SİTESİ NO 23 AFŞİN / KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Her veli bilsin ki Küçüktatlar Deniz Feneri Ortaokulu na gelen öğrencilere her türlü fırsat verilmiştir. Bu okulda, onların eğitim ve öğretimle ilgili her türlü beklentilerine cevap verilmektedir. Öğrencilerin ruhsal, ahlaki, sosyal ve kültürel gelişimini sağlamak okulumuzun en yetkin olduğu alanlardan biridir.
MİSYON : Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. İyi bir eğitim, öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar farklılığı da gerektirir. Her öğrencimiz birbirinden farklıdır. Biz bu farklılıkların bilincindeyiz ve bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil : Ingilizce
Servis :
Ulaşım : Öğretmenler servisle Afşin İlçesine gidiş geliş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Afşin İlçesine uzaklığı 35 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :